Een overlijden melden T: 06-45769462

Persoonlijke informatie van Anja Berghout

Mijn naam is Anja Berghout van Weldaan Uitvaartbegeleiding. Samen met mijn man woon ik in Lansingerland. Daar wonen ook onze kinderen en de kleinkinderen.

Verbinding maken en je verbonden voelen met anderen, is het mooiste wat er is. Welke keuzes maken mensen, wat gaat er in hen om en wat vindt iemand belangrijk? Ik vind het bijzonder om daarover in gesprek te zijn en met elkaar te delen.

Ik ben al jaren werkzaam op het gebied van uitvaarten en de nazorg voor nabestaanden. De uitvaart heeft altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij gehad. Juist omdat keuzes en wensen, mooie woorden en luisteren naar elkaar zó belangrijk zijn. Je kunt het namelijk niet overdoen.

Door mijn werk heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat er écht wordt geluisterd, zónder oordeel. Alleen op die manier weet je werkelijk wat iemand nodig heeft.

Graag wil ik met Weldaan uitvaartbegeleiding mijn bijdrage leveren aan de tijd rondom het overlijden en de uitvaart. Ik wil dat het een mooie herinnering wordt, waar nabestaanden met een goed gevoel op kunnen terugkijken.

Anja Berghout
Weldaan Uitvaartbegeleiding
Boekweitveld 39
2661 VK Bergschenhoek
info@weldaan.nl

Telefoonnummer voor alle vragen: 06-45769462