Een overlijden melden T: 06-45769462

Wat moeten nabestaanden weten bij een overlijden? Vraag bij Weldaan uitvaartbegeleiding een handig boekje aan: LA-ding. Dat is het boekje met uitvaartwensen dat in iedere la past. Hierin noteert u wat u belangrijk vindt voor uw uitvaart. Wilt u begraven of gecremeerd worden? Welke muziek moet tijdens uw uitvaart klinken?

Het boekje LA-ding

In het boekje LA-ding brengt iedere bladzijde u op een goed idee. Een geruststellend idee voor hen die achterblijven. Er is namelijk zóveel mogelijk dat het voor nabestaanden heel prettig is om uw eigen voorkeuren te kennen, zodat zij weten hoe u het zelf graag gewild had.

Doorgeven

Door uw wensen aan te kruisen en er eventueel een toelichting bij te schrijven, wordt het doorgeven ervan een stuk minder beladen. Het LA-ding van Weldaan is gewoon een heel praktische manier om op een gemakkelijke laagdrempelige manier vast te leggen wat voor u belangrijk is. Misschien is het een mooie manier om uw voorkeuren nu al bespreekbaar te maken.

Vraag vrijblijvend aan

Vraag dit boekje vrijblijvend aan bij Weldaan uitvaartbegeleiding. Suur een mailtje met uw naam en adres naar info@weldaan.nl of bel Anja Berghout via telefoonnummer 06-4576 94 62. U vindt alle gegevens ook op de contactpagina.