Een overlijden melden T: 06-45769462

Uitvaartplan_Jan van Galen_WeldaanHeeft u wel eens nagedacht over uw uitvaartplan? In een uitvaartplan worden al uw wensen in verband met uw toekomstige afscheid en uitvaart beschreven.

In een uitvaartplan staat centraal wie u bent, wat belangrijk voor u is en hoe dat zich vertaalt naar de periode rondom het afscheid en de uitvaart. Een uitvaartplan gaat verder dan een keuze voor begraven of cremeren. Het gaat ook over de sfeer waarin u afscheid wilt nemen. Voor ieder mens is dat anders. De keuze van een locatie zoals b.v. een kerk of ander gebouw, de sprekers of de muziek. In kleine kring of juist voor iedereen toegankelijk.

Bespreken

Wij bespreken met u al uw wensen rondom de uitvaart en zullen u daarbij deskundig adviseren. Wij leggen dit in een uitvaartplan voor u vast. Een uitvaartplan is geen statisch document. We kunnen dit, bijvoorbeeld jaarlijks, samen nog eens doornemen en actualiseren. Op die manier kunnen nabestaanden in een moeilijke en verdrietige periode maximaal aan uw wensen voldoen. Er is al zo veel dat geregeld moet worden!

Afspraak

Maak nu een afspraak met Weldaan uitvaartbegeleiding en laat uw nabestaanden weten hoe u uw eigen uitvaart ziet !